Acceptar
Fem servir galetes per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepteu tot el seu ús.
Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.
dsc9849_5975c4c9cf2e3.jpg

Construccions Salabert

Construccions Salabert és una empresa de construcció, rehabilitacions i serveis, ubicada al Baix Empordà, amb un alt nivell de professionalitat marcat per una llarga trajectòria laboral que s'inicia l'any 1955.

Diverses generacions de Salabert han donat forma a l'empresa a la qual donen nom, fins al dia d'avui, que segueix treballant amb un gran objectiu, la satisfacció dels nostres clients.

El resultat de molts anys d'esforços es reflecteix en el reconeixement obtingut dins el sector, com el guardó que, el 2001, rep de la Cambra de Comerç de Palamós, amb el premi Tradició Empresarial.

Des dels inicis, ens consolidem en el món de la construcció i els projectes i assolim una gran experiència en la rehabilitació d'edificis de tot tipus.

Construccions Salabert és una empresa ubicada a Begur, en unes modernes instal·lacions, que pot assolir grans reptes i donar una resposta eficaç i professional en l'àmbit de la construcció i les seves variants.

El nostre equip, jove, dinàmic i experimentat, assolirà el compromís, la confiança i la il·lusió de dirigir tot el projecte, des de l'inici fins al final comptant amb un alt nivell laboral, per obtenir d'aquesta manera el millor resultat.